• Peter Tijssen

Zekerheid met ENTREE Makelaars

WIJK BIJ DUURSTEDE Rens van Doorn is NVM-Makelaar en oprichter van ENTREE Makelaars. Samen met Bas van Rooijen en Bertha van Doorn vormen ze een jong en dynamisch team van woningmakelaars. Ze doen de aan- en verkoop van bestaande bouw en nieuwbouw binnen de Kromme Rijnstreek waaronder in Wijk bij Duurstede, Houten, Bunnik en Odijk. Ze vormen de entree voor deze streek, vandaar de naam.

Karin Tim-Mijland

Omdat het aanbod van woningen krimpt, bieden ze het ENTREE-zekerpakket. Dat houdt in dat alles voor de verkoop van een woning wordt geregeld, maar dat een huis pas actief in de markt wordt gezet op het moment dat de makelaar voor de verkoper een ander huis heeft gevonden. Rens van Doorn: ,,We ontzorgen de klant volledig voor de aan- en verkoop van een woning. We voorkomen dat een klant twee keer moet verhuizen of onder druk moet kopen. We kunnen op het juiste moment de verkoop starten en de klant is verzekerd van de beste marktprijs. Zo kun je in een lastige markt toch je droom waar maken. We willen persoonlijk met de klant meedenken, de toegevoegde waarde is een betere prijs en betere condities (bijvoorbeeld een gunstige opleverdatum) voor de woning". Hij vertelt dat ze in het belang van de klant voor het beste resultaat gaan.

HET TEAM In 2004 ging Van Doorn in de makelaardij werken en in 2009 sloot hij zich aan bij de NVM. De makelaars die daarvan lid zijn, hebben de benodigde vakdiploma's en blijven altijd up-to- date door jaarlijkse bijscholing. Vervolgens nam hij in 2012 IJsselstreek Makelaars over in Wijk bij Duurstede aan de Zandweg 7. In 2016 veranderde deze bedrijfsnaam in ENTREE makelaars. Van Rooijen is vier jaar geleden begonnen als stagiair op kantoor, maar is inmiddels doorgegroeid naar makelaar. Sinds januari werkt ook Bertha van Doorn bij het bedrijf voor binnendienstwerkzaamheden en nieuwbouwverkoop.

GOED DOEL ,,We vinden het belangrijk om ook aan onze naasten te denken". Daarom gaat 10 procent van de winst van het bedrijf naar het project 'Een huis voor een huis' in Bangladesh van de stichting Woord en Daad. Die werkt via lokale partnerorganisaties in Bangladesh aan de bouw van huizen met goede watervoorzieningen en goed sanitair. Vorig jaar is Van Doorn in Bangladesh geweest. Hij zag daar zelf hoe weinig bezittingen veel inwoners hebben, sommigen bezitten alleen de kleding die ze dragen. Door overstromingen zijn er veel huizen weggespoeld. Hij vertelt dat dit project zorgt voor goed opgebouwde huizen met een stenen fundering, bestand tegen een overstroming. De inwoners krijgen voor de bouw een microkrediet, dat ze later terugbetalen. Op die manier wordt het project op den duur zelfvoorzienend.

Van Doorn krijgt vaak leuke reacties van klanten over zijn financiële bijdrage aan dit project. Daarnaast krijgen ze op kantoor regelmatig lekkernijen van tevreden cliënten, zoals een taart of een koek. Een klant schreef als review: ,,Een man een man, een woord een woord. Dat past helemaal bij deze makelaar".

Meer informatie: www.entreemakelaars.nl of telefonisch: 0343 575 575.