Nick and Son: meer winkel, meer merken, meer service

HOUTEN Wie de winkel van Nick & Son in winkelcentrum Het Rond binnenstapt, begrijpt meteen waarom het mannelijk geslacht hier graag kleding koopt. Het cliché dat 'de mannen' liever langs de lijn staan dan 'effe lekker te gaan winkelen' is hier dan ook niet van toepassing. Ondernemer Sjoerd Vermeulen heeft met zorg een waar winkelparadijs neergezet. Succes verzekerd!

Sven Verbeek

"Meer winkel, meer merken, en meer service." Dat is waar het allemaal om draait bij Nick & Son. Met maar liefst 23 verschillende merken onder één dak, van casual tot zakelijk, kunt u er terecht voor een passende, onderscheidende én betaalbare outfit.

De shop-in-shop formule van trendy merken zoals G-Star RAW, PME Legend en Diesel zorgen ervoor dat de met ruim 500 vierkante meter zeer ruim bemeten winkel van Nick & Son overzichtelijk is, en geeft een gevoel van een miniwinkelcentrum voor herenmode: shoppingcenter-in-shoppingcenter!

Op het gebied van maatpakken en confectiepakken is Nick & Son 'the place to be'. Hier vind je presentaties van topmerken zoals Hugo Boss, Cavallaro en Corneliani, in verschillende aantrekkelijke prijsklassen. "Merken hoeven niet per se heel duur te zijn", legt Sjoerd uit. "We hebben bijvoorbeeld zeer betaalbare en kwalitatief goede kostuums, die erg in trek zijn bij jongeren die niet dagelijks 'strak in het pak' lopen, maar wel van een leuke galaparty houden."

Nick & Son onderscheidt zich daarnaast met de mogelijkheid om een pak op maat te laten aanmeten. Dat kan op afspraak. Sjoerd: "Terwijl wij de maten opnemen, bespreken wij de stof, de kleur, het garen en meer. Een pak op maat laten maken is een fijne ervaring, want de klant heeft inspraak op de gehele samenstelling."

Service staat bij Nick & Son hoog in het vaandel. Even op het gemak over de aanstaande aankoop nadenken kan aan de espressobar Cuyperij. Wordt het die ene gave opvallende lichte jeans, of toch die wat donkerdere? Nick & Son helpt u hieruit te komen, onder het genot van een heerlijke Italiaanse latte macchiato, cappuccino of espresso. Shop & relax!

Om het concept helemaal tot in de puntjes af te maken, is er ook nog een eigen atelier. "Alles kan naar wens vermaakt worden", glimlacht Sjoerd. "Op vrijdag en zaterdag kunnen de klanten daarop zelfs wachten, bijvoorbeeld aan onze bar.

"Een outfit moet bij een persoon passen. Niet alleen bij het karakter, maar ook bij de persoonlijke smaak en het draagmoment", besluit Sjoerd. "De voorjaarscollectie 2016 van Nick & Son zit boordevol bijzondere finesses, die het totaalplaatje van uw nieuwe outfit onderscheidend maken door de toevoeging van subtiele speelse elementen. Denk hierbij aan verrassende afwerkingen en details in contrasterende kleuren."

Nick & Son Fashion for Men, Het Rond 131, Houten. www.nickandson.nl

Foto:

De G-Star RAW shop-in-shop bij Nick & Son. foto: Sven Verbeek