Kromme Rijnstreek Academie

WIJK BIJ DUURSTEDE] ] VVV Kromme Rijnstreek organiseert ook dit jaar de Kromme Rijnstreek Academie. Inspirerende bijeenkomsten voor recreatie- en horecaondernemers met als doel kennisontwikkeling, professionalisering en versterken van het onderlinge netwerk. Na het succes van de eerdere bijeenkomsten, volgt op maandag 20 november een nieuwe bijeenkomst van deze Kromme Rijnstreek Academie met als thema: Hoe speel je in op een continue veranderende markt en omgeving. Je bent van harte welkom.

PROGRAMMA De bijeenkomst begint om 10.30 uur met een welkom door Wijnand Eissens, voorzitter VVV Kromme Rijnstreek. Daarna is het woord aan Marc Boers, Expert Leersum en Boers Internetmarketing. Wil jij de 'Coolblue' van jouw branche worden? Coolblue voert een excellente klantbeleving tot in de haarvaten van zijn organisatie door. En is daarmee zeer succesvol. Wat kun jij hiervan leren? Marc is eigenaar van een Expert winkel in Leersum. Hij heeft zijn onderneming en zijn eigen activititeiten afgestemd op de markt.

Om 11.30 uur zal Marco Peek van Brothers Horeca Groep het succesverhaal vertellen van BHG, maar hij gaat ook in op de valkuilen en de missers en geeft praktische tips. BHG is een jonge dynamische organisatie met negen locaties in Midden-Nederland, variërend van evenementenlocaties tot restaurants en een kasteel. Alle locaties hebben unieke eigenschappen waarmee zij zich onderscheiden van de concurrentie.

De bijeenkomst wordt rond 12.15 uur afgesloten met een netwerklunch.

Recreatie- en horecaondernemers in de gastvrijheidssector kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar ldewijn@vvvkrommerijnstreek.nl onder vermelding van naam en telefoonnummer. Aanmelden kan tot uiterlijk 10 november. De kosten bedragen € 15,- voor leden van de VVV, niet-leden betalen € 25,-. De bijeenkomst vindt plaats bij de Rabobank Rijn en Heuvelrug aan het Hofspoor 1 in Houten. Meer informatie over deze bijeenkomst is te verkrijgen bij Martine van Amerongen, VVV Kromme Rijnstreek, telefoon 06 51844713 e-mail marketing@vvvkrommerijnstreek.nl