• Jasper en Hilde van Middelaar met hun team

    Ali van Vemde

Keurslager Van Middelaar geopend

WIJK BIJ DUURSTEDE Op donderdag 2 november openden keurslager Jasper en Hilde van Middelaar hun slagerij op winkelcentrum De Horden. In de winkel is het erg druk. De speciale aanbiedingen gaan grif over de toonbank. De klanten worden vriendelijk geholpen en krijgen de nodige uitleg over de kwaliteitsproducten.

Ali van Vemde

Jasper en Hilde van Middelaar namen de slagerij over van Paul en Anja Vernooij. Het slagersvak is ze niet vreemd, want ze hadden al een winkel in Bilthoven. Hilde vertelt: "Het zijn hectische dagen. We hebben de winkel hier enkele dagen gesloten om het naar ons idee te restylen. Maar ook moet alles over van de winkel uit Bilthoven naar deze winkel. Het is wel heel fijn dat we het personeel over konden nemen van Paul. Zij weten alles en kennen de klanten." Op de vraag wat keurslager Van Middelaar heeft te bieden antwoordt Hilde: "Vriendelijkheid en enthousiasme. Bij ons staat kwaliteit bovenaan. Wij weten van de verschillende productgroepen precies waar het vandaan komt en werken alleen samen met leveranciers die bij de top willen horen.  Ook verzorgen we barbecues, buffetten en broodjes. We proberen het assortiment zoals dat was bij Paul Vernooij te behouden, met een sausje van onszelf."

In Wijk bij Duurstede voelen ze zich al helemaal thuis. "De mensen zijn vriendelijk en de binnenstad is heel erg leuk." Ze hebben er alle vertrouwen in dat ze hier lange tijd zullen blijven. Zeker nu er veel nieuwe woningen bij komen. Op de website www.vanmiddelaar.keurslager.nl is alle informatie te vinden.