• FIT-mix toernooi

    Fit Volleybal

FIT-Mix toernooi: zaterdag 7 maart 2020

WIJK BIJ DUURSTEDE Zaterdag 7 maart a.s. vindt voor de 18e keer het FIT-Mix volleybaltoernooi plaats. In sporthal "De Rijnsloot" in Cothen zal om 19.00 uur gestart worden met de avond waar op recreatief niveau wordt gevolleybald. Dankzij de medewerking van hoofdsponsor MIRI Bouw uit Cothen en diverse andere sponsors kan volleybalvereniging FIT ook in 2020 weer een mooi toernooi organiseren!

Iedereen vanaf ongeveer 16 jaar met of zonder volleybalervaring kan in een team van minimaal 6 personen meedoen. Vorm met bijv. familie, vrienden of collega's een team met daarin minimaal 3 dames, verzin een leuke naam voor het team en schrijf in! Het inschrijfgeld bedraagt € 25,- per team en moet op de avond zelf worden voldaan. Na de wedstrijden is er onder het genot van een drankje een verloting met leuke prijzen en worden de prijzen voor de winnaars uitgereikt.

Zin in deze leuke avond volleybal? Schrijf je dan in met een team vóór 21 februari a.s. Zorg dat je er snel bij bent, want er is ruimte voor een beperkt aantal teams. Vol is vol! Mail voor het inschrijven van een team of voor informatie naar: bestuur@fitvolleybal.nl