• CDW meiden met de PSV vrouwen

    CDW
  • Oefeningen op het veld

    CDW

PSV training meiden groot succes

Uitdaging voor CDW meiden

WIJK BIJ DUURSTEDE Afgelopen woensdagavond was het zover: vier dames uit het eredivisieteam van PSV kwamen naar Wijk om de meiden uit de MO17 en MO19 te trainen. Jeslynn Kuijpers, Nurija van Schoonhoven, Elixabete Sarasola en Katja Snoeijs hadden er zin in, en ook de eigen meiden keken reikhalzend uit naar de training. Voor de gelegenheid waren alle CDW meiden aanwezig in hun wit/rode shirt, tevens de PSV kleuren. De nieuwe sponsoren voor de MO17, Clavis en de Nuytgroep, stonden tevreden toe te kijken. Uiteraard waren de CDW meidentrainers ook aanwezig en werd er op het hoofdveld getraind.

Na een CDW welkomstwoordje namen de dames meteen enthousiast de leiding en werd er aan een gezamenlijke warming-up begonnen. Hierbij werden niet alleen de beenspieren opgewarmd, maar zeker ook de andere spieren, zoals core stabiliteitsoefeningen: de buik- en rugspieren. Erna werden de teams verdeeld: twee PSV-meiden per team. Er werden speelse oefeningen gedaan; eerst zonder bal, daarna met bal. Ook positiespel-oefeningen kwamen voor in de training en er werd op doel geschoten. De meiden genoten zichtbaar. Na een uur werd er afgesloten met een wedstrijdje tussen de MO17 en MO19, waarbij iedereen het veld in mocht.

Er werd afgesloten met een handtekening-sessie en de teams mochten uiteraard aan de trainsters vragen wat ze wilden. CDW bedankte de PSV meiden met voor ieder een grote bos bloemen, wat zeer gewaardeerd werd. Een groot succes voor de CDW meiden. Voor herhaling vatbaar!