Feestelijke open dag Levitas

WIJK BIJ DUURSTEDE Levitas is trots op haar vereniging en op de nieuwe turn- en danszaal. Sinds augustus wordt gebruik gemaakt van deze prachtige nieuwe hal. Het aantal nieuwe leden groeit. Om iedereen het nieuwe onderkomen te laten zien werd zaterdag een feestelijke open dag georganiseerd.

Ali van Vemde

Ouders, familie en belangstellenden kwamen in grote getale naar de sporthal om te genieten van een prachtige show. Alle sporters lieten hun specialiteit zien in een wervelend optreden. Een demonstratie dansen, springen, turnen en freerunnen, het kwam allemaal voorbij. In een vlot tempo volgden de verschillende disciplines elkaar op. Van heel jong tot iets ouder, iedereen deed mee. Er waren maar liefst drie shows die goed bezocht werden. Het gratis entreekaartje was tevens een consumptiebon en voor een klein bedrag konden lootjes worden gekocht waarmee prachtige prijzen te winnen waren.

PLEZIER IN BEWEGEN Bij Levitas zijn ze ervan overtuigd dat bewegen eraan bijdraagt dat je je lekker in je lijf voelt. Leeftijd of niveau maakt niet uit. Er kan recreatief worden gesport maar ook voor de competitie. De turnhal heeft een vloeroppervlakte van ruim 900 m2. Door de zeer effectieve indeling is de hal geschikt voor alle vormen van gymnastiek; van turnen, tot springen tot acrobatiek. Ook andere verenigingen kunnen de hal huren, maar men kan er tevens individueel of in groepen strippenkaart-sporten. De trainers bij Levitas zijn professioneel opgeleid en worden ondersteund door leden die interesse hebben om een opleiding als (assistent)trainer te volgen of door assistent-trainers.

PROEFLES Bewegen is gezond en daarom is bij Levitas iedereen van harte welkom om twee gratis proeflessen te volgen. Op dit moment is er plaats bij de damesseniorentraining Keep Fit en Bodyshape, maar ook bij de klassieke balletlessen voor kinderen. Op www.levitasgymdance.nl/rooster/levitas-gym/dance is te zien welke les geschikt is. Aanmelden voor de les hoeft niet.