Online schoudertassen shoppen in Duurstede

Mannen, draag een tas (en dus niet dat spul lelijk in je broekzak)

28-08-2019, 08:43 |Van onze partner

Draag je als man een tas? Laten we eerst eens kijken hoe het werkt als je dat niet doet.
Waar laat je je smartphone? Je pen? Sleutels?

Op een rij: in de broekzak, geklemd aan het zakje van het overhemd en in de kontzak. Zullen we het er over eens zijn dat dat toch echt niet meer kan? Het ziet er onappetijtelijk uit. Een broek gaat er raar van zitten, het overhemd aan één kant hangen en iets in een kontzak is vragen om moeilijkheden. Bovendien… rammelende sleutels. Nee!

Veel belangrijker, hoe kan het wel? Door het dragen van een tas. Ook al ben je dat als man niet gewend of vind je het een niet logische combinatie. Als je een beetje van mode houdt en goed voor de dag wilt komen, kan die tas ab-so-luut. 

Een rugzak lijkt veilig, maar ga er nou eens echt voor

Je kunt kiezen voor een rugzak. Dat lijkt voor veel mannen veilig. Ziet er beetje stoer uit en als je een sportief type bent, past dat natuurlijk prima. Maar als je er echt voor gaat kies je voor een schoudertas heren!  En dan bedoelen we niet een klein tasje. Dat is nou net de omgekeerde wereld. Ga je er
eindelijk voor, doe je heel pietepeuterig. En heel eerlijk: vind je dat nou sexy? Het antwoord laat zich raden. Waar je wel voor gaat is een echte schoudertas. Zoals je vriendin of vrouw ook heeft. Maar dan anders. 

En guess what: de keuze is enorm! Heus. Je bent niet de eerste kerel die een tas koopt. Kijk eens op Instagram als je durft. Of surf online. Dat is wel zo comfortabel en lekker veilig, dat snappen we. 
 

Als je het doet, doe het dan goed
Maar nu: de tas. Kies voor een lekker groot exemplaar. Als je het doet, doe het dan goed. In leer zijn ze enorm stoer en zeker ook heel stijlvol. Canvas is ook een prachtig materiaal waar je mee voor de dag kunt komen. Je houdt zo’n schoudertas mooi in de hand of doet deze inderdaad om de schouder.

Veel tassen hebben dan ook nog eens mooie lange handvaten waardoor je hem zo over je schouder zwiept. Ook kan een schoudertas vaak crossbody worden gedragen. Staat ook mooi. Wel even opletten dat je overhemd dan fatsoenlijk blijft zitten. Je gaat voor stijlvol, nietwaar! 
 

De tas van je vriendin? Not done
En alles past er in hoor. Je telefoon, notebook, pen, laptop, opladers, harde schijven, portemonnee, aftershave, deodorant. Need we say more. Dus als je voortaan op pad gaat, waag je het er niet meer op om de tas te laten voor wat het is en alles in zakken te stoppen.  Nu zijn er nog mannen die hun spullen in schoudertassen dames stoppen. Je snapt; die tas dragen ze niet zelf. Not done, heren. Je kiest een eigen mooie tas, draagt deze met flair en je gaat het nooit meer anders doen. Nooit meer.