• Directeur Monique Verloop van Jayda CC

    Pauline Smale

Jayda CC brengt eerste sociale jaarverslag uit

31-07-2019, 11:23 | Lezersnieuws | Michel

Afgelopen week bracht zorgorganisatie Jayda CC uit Maarn haar eerste sociale jaarverslag uit. Jayda CC, waarvan de naam is afgeleid van Jade edelsteen, geeft zorg en begeleiding aan jongeren en volwassenen via de WMO, Jeugdwet of Persoonsgebonden budget in de provincie Utrecht.

Directeur Monique Verloop is blij met het uitbrengen van het eerste sociale jaarverslag van haar in 2014 opgerichte zorgorganisatie van professionele hulpverleners in de ambulante zorg. “Het is weer een nieuwe mijlpaal en past bij de ontwikkeling van onze jonge organisatie ” aldus Verloop.

In het sociale jaarverslag wordt de aanhoudende groei van de zorgorganisatie – zowel qua clientaantallen als qua zorgmedewerkers -  beschreven. Daarnaast geeft de zorgorganisatie inzicht in haar mooie klanttevredenheidscijfers uit 2018 en de goede waardering van de GGD-regio Utrecht bij een kwaliteitscontrole, waarbij getoetst werd of aanbieders in de regio Utrecht voldoen aan de wettelijke en gemeentelijke kwaliteitseisen.

Jayda CC werkt met een multi-inzetbaar team van individuele en gespecialiseerde zorgverleners. Door korte lijnen en brede kennis kan de organisatie, die aangeeft kwaliteit van zorg altijd voorop te stellen, snel ingezet worden en heeft het geen wachttijden.

Monique Verloop geeft aan stiekem best een beetje trots te zijn. “Trots op wat we met Jayda CC in relatief korte tijd met elkaar hebben opgebouwd en gerealiseerd. Wat we voor mensen met onze zorg en begeleiding hebben kunnen betekenen. Want dat is waar onze zorgmedewerkers, met passie en liefde voor de zorg, het dagelijks allemaal voor doen. Betekenis geven en een steun in de rug zijn voor mensen die om wat voor reden dan ook met tegenwind te maken hebben gekregen.”