• De gedecoreerden en hun partners.

    Ali van Vemde

Zeven koninklijke onderscheidingen

WIJK BIJ DUURSTEDE Dinsdag 26 april mochten zeven inwoners van de gemeente een Koninklijke onderscheiding in ontvangst nemen. Dit gebeurde tijdens een feestelijke bijeenkomst in Theater Calypso.

Ali van Vemde

VERSIERSELEN Mevrouw A.B. Lenssinck uit Cothen, de heer G. de Vin uit Langbroek, mevrouw A.G.J. Drop en de heer H.G.A.M. Vernooij uit Wijk bij Duurstede werden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De heer J.C. de Geus en mevrouw J.W.C. de Vin-Ketel uit Langbroek en de heer H. Stegeman uit Wijk bij Duurstede werden benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Allen hebben deze eer verdiend op basis van hun bijzondere inzet gedurende lange tijd ten bate van de samenleving. Zij zijn een inspirerend voorbeeld voor anderen.

ECHTPAAR Het is voor het eerst in de gemeente dat een echtpaar tegelijkertijd een Koninklijke onderscheiding in ontvangst mocht nemen. Ge en Joke de Vin waren dan ook zeer verrast. Speciaal voor deze gelegenheid zong het dubbelkwartet Oct-Opus, waar Ge de Vin deel van uitmaakt, een persoonlijk lied. Na de plechtigheid was er de gelegenheid om de gedecoreerden te feliciteren. U leest er komende week meer over in het Wijks Nieuws.