• De sneeuwman kijkt toe

    Dorpshuis Langbroek

Wintermarkt bij het Dorpshuis

LANGBROEK Op zaterdag 25 november wordt op het Prinsenplein weer een Wintermarkt georganiseerd. Een gezellige markt waar van alles te doen en te beleven is voor jong en oud. De gezelligheid staat voorop. Van 14.00 tot 19.00 uur is iedereen van harte welkom om de winterse sfeer te beleven.

De voorgaande jaren was de Wintermarkt een succes en trok veel belangstellenden uit de regio. Met zo'n 20 kramen waar van alles te koop is, maar ook zijn er demonstraties. Waar het natuurlijk vooral om gaat is de winterse sfeer en die is er volop. Een kerstboom zal het plein feestelijk verlichten en traditiegetrouw kijkt de sneeuwman vriendelijk toe. Als het donker wordt zijn er tal van lichtjes op de markt. Er is heerlijke soep en glühwein om weer een beetje warm te worden. Of geniet van oliebollen of een broodje worst.

Zowel buiten als in Dorpshuis De Toekomst is het goed vertoeven. Voor de kinderen zal er binnen een springkussen zijn. Daarnaast zijn er diverse optredens, onder andere van Smartlappenkoor Tranen met Tuiten met winterliederen en Dansstudio Blomdance.

Komt u vooral een kijkje nemen en mee beleven. De toegang is gratis.