Windows 10 voor de beginnende senior

WIJK BIJ DUURSTEDE Op dinsdagochtend 18 oktober start het Leercentrum van stichting Binding met 9 workshops bestemd voor de senioren die stap voor stap kennis willen maken met de computer. Voor deze cursus is het vereist dat Windows 10 al op de computer staat. De cursus wordt gevolgd met een cursusboek, waarin aantekening gemaakt kunnen worden. En dit boek wordt uiteraard de eigendom van de cursist.

De locatie is : Willem van Abcoudezalen, Ewoud & Elisabeth Gasthuis, Gansfortstraat 4 te Wijk bij Duurstede, zaal 2.

U kunt zich direct opgeven, en hier staan ook alle data en tijdstippen (van 09.30 -12.00 uur) op: via www.doemee.stichting-binding.nl. 

Mocht u van tevoren nog vragen hebben of deze cursus voor u geschikt is, neemt u dan contact op met stichting Binding, telnr. (0343)-473075 of stuur een mailtje naar info@stichting-binding.nl. De docent neemt dan contact met u op hierover.

De cursus is inclusief een cursusboek. Dit boek wordt uw eigendom en hierin kunt u aantekeningen maken tijdens elke les.

De cursus is bedoeld voor iedereen die nog niet eerder met de computer heeft gewerkt.

U neemt uw eigen computer/laptop/notebook mee naar de les. Neem altijd een USB Stick mee. En bij voorkeur een losse computermuis. Er zijn (beperkt) een drietal laptops te huur op locatie, u moet dan wel de informatie uit de les opslaan op een usb stick (extra kosten huur laptops € 2,00 per keer gebruik). Wilt u een laptop huren, dan moet u dit vooraf melden bij het e-mail adres: info@stichting-binding.nl. Doet u dit vroegtijdig, want op = op.