Windows 10 gevorderden voor senioren

WIJK BIJ DUURSTEDE Op donderdagmiddag 29 september start het Leercentrum van stichting Binding met 7 workshops bestemd voor de senioren die al kunnen werken op een eerdere versie van Windows en op de pc of laptop aan de slag willen met W10. U heeft al enige computerkennis. Voor deze cursus is het vereist dat Windows 10 al op de computer staat. De cursus wordt gevolgd met een cursusboek, waarin aantekening gemaakt kunnen worden. En dit boek wordt uiteraard de eigendom van de cursist.

Onze locatie is : Willem van Abcoudezalen, Ewoud & Elisabeth Gasthuis, Gansfortstraat 4 te Wijk bij Duurstede, zaal 2.

U kunt zich direct opgeven, en hier staan ook alle data en tijdstippen (van 13.30 -16.00 uur) op: via www.doemee.stichting-binding.nl. Nadat u zich heeft opgegeven, stellen wij u in de gelegenheid op de inloopmiddag te komen op donderdag 8 september om 13.30 uur. Niets is vervelender dan erachter te komen tijdens de lessen, dat de cursus niet voor u geschikt is. Wij adviseren u om naar deze inloopmiddag te komen. Dit om teleurstelling te voorkomen.

Mocht u van tevoren nog vragen hebben of deze cursus voor u geschikt is, neemt u dan contact op met stichting Binding, telnr. (0343)-473075 of stuur een mailtje naar info@stichting-binding.nl. De docent neemt dan contact met u op hierover.

U neemt uw eigen computer/laptop/notebook mee naar de les. Neem altijd een USB Stick mee. En bij voorkeur een losse computermuis. Er zijn (beperkt) een drietal laptops te huur op locatie, u moet dan wel de informatie uit de les opslaan op een usb stick (extra kosten huur laptops € 2,00 per keer gebruik). Wilt u een laptop huren, dan moet u dit vooraf melden bij het e-mail adres: info@stichting-binding.nl. Doet u dit vroegtijdig, want op = op.