Wijks Vocaal zoekt projectzangers voor 'Hendrikje Dertien'

WIJK BIJ DUURSTEDE Het Wijks Vocaal doet mee aan een gewaagd project: het muziektheaterspektakel 'Hendrikje Dertien' van Stichting De Inrichting. Een hilarisch shakesperiaans stuk over vriendschap, liefde, lust, verraad en een koning die wanhopig probeert geen watje te zijn. Het Wijks Vocaal, onder begeleiding van een orkest, fungeert hierbij als tutti-koor: een groep zangers die te pas en te onpas commentaar levert op wat er op de bühne gebeurt. Zingen en een klein beetje acteren. Voor dat project is het koor op zoek naar projectzangers. Vooral bassen en tenoren zijn erg welkom!

De opvoeringen van 'Hendrikje Dertien' vinden plaats in de periode 31 mei tot 10 juni in de Korfbalhal op Sportpark Mariënhoeve. Zangrepetitites zijn op woensdagavond van 21.00 tot 22.15 uur in basisschool De Regenboog. Vanaf 7 april wordt op zaterdagochtenden van 9.30 tot 13.00 uur samen met de cast gerepeteerd in de Carolusschool in Cothen. In de week van 29 april tot 5 mei zijn er geen repetities. Als bijdrage in de kosten wordt € 52,50 gevraagd.

Nieuwsgierig? Zin? Kun je minstens zes van de acht voorstellingen meezingen? Kun je zoveel mogelijk repeteren? Neem dan snel contact op met het secretariaat van Wijks Vocaal: Frouwien Karsten, info@wijksvocaal.nl of 06 51141411.