• Wijk in Bedrijf

Wie wordt ondernemer van het jaar 2019?

WIJK BIJ DUURSTEDE Donderdag 7 februari 2019 staat, onder de noemer Wijk in Bedrijf, geheel in het teken van ondernemerschap binnen de gemeente Wijk bij Duurstede. Leerlingen van het Revius Wijk geven presentaties, ondernemers presenteren zich op een BedrijfsBeurs én voor de derde keer wordt de Wijkse OndernemersPrijs uitgereikt aan ondernemers uit Cothen, Langbroek en Wijk bij Duurstede. Tijdens Wijk in Bedrijf vieren het Ondernemerschap, iedereen is van harte welkom! Revius Wijk stelt de locatie ter beschikking. Niet voor niets, want de medewerker van de toekomst zit nu op school. Daarom geven Revius-leerlingen tijdens Wijk in Bedrijf presentaties over hun WOP-stage (Werk OriëntatieProject) bij 'Wijkse' ondernemers. Gezocht: Innovatieve Ondernemers! Tijdens Wijk in Bedrijf wordt voor de derde keer de Wijkse OndernemersPrijs overhandigd. De Wijkse Ondernemersprijs wordt dit jaar uitgereikt in drie categorieën:

- de Wijkse Onderneming van het jaar voor starters, ZZP-ers en bedrijven met minder dan 3 fte.

- de Wijkse Onderneming van het jaar voor bedrijven met meer dan 3 fte. in dienst

- de Wijkse Winkelier van het jaar

Kent u een geweldige ondernemer? Nomineer dit bedrijf dan voor de Wijkse OndernemersPrijs! Ondernemers mogen zichzelf ook voordragen. Aanmelden kan via www.wijkinbedrijf.nl. Hier vindt u ook meer informatie over de Wijkse OndernemersPrijs.

BEDRIJFSBEURS Als aansluiting op de stagepresentaties wordt een grote BedrijfsBeurs georganiseerd. Bezoekers kunnen op een laagdrempelige manier kennis maken met de bedrijvigheid in Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek. Dit met als achterliggende gedachte de economie en werkgelegenheid in de gemeente te stimuleren.

INFORMATIE Wilt u een bedrijf of ondernemer voordragen voor de Wijkse OndernemersPrijs? Wilt u als ondernemer niet ontbreken op de BedrijfsBeurs? Op www.wijkinbedrijf.nl vindt u alle informatie. Wijk in Bedrijf = WOP-Stage + BedrijfsBeurs + OndernemersPrijs