Veteranenborrel

WIJK BIJ DUURSTEDE Op woensdag 30 november wordt er een borrel georganiseerd voor en door veteranen uit de gemeente. Vanaf 20.00 uur zijn zij welkom in De Veldpoort. Hieraan voorafgaand wordt een stadswandeling georganiseerd onder begeleiding van een stadsgids. De wandeling start om 19.00 uur bij de ingang van De Veldpoort.

Iedere veteraan, woonachtig in de gemeente en met een veteranenpas, is van harte welkom. Om een indruk te krijgen van het aantal gasten in De Veldpoort en het aantal wandelaars tijdens de stadswandeling, kunt u voor 25 november laten weten of u komt en of u alleen of met uw partner of begeleider komt. De aanmelding kunt u doen via Esther Frijlink 06 48188084 of Ton van Wette telefoon 06 48115489 of per e-mail veteranen-wijk@hotmail.com Ook voor vragen kunt u bij hen terecht. De activiteiten van de Wijkse veteranen zijn ook te vinden op de facebookpagina De Wijkse verteraan.

U ontvangt bij uw entree in De Veldpoort een consumptiebon. De overige drankjes die u nuttigt zijn voor uw eigen rekening. De stadswandeling wordt aangeboden door de gemeente.