Uitwisseling met TSV Bad Überkingen

COTHEN Sinds 1980 onderhoudt Excelsior goede contacten met muziekvereniging T.S.V. uit Bad Überkingen. Dit is een dorpje in het zuiden van Duitsland, ca. 100 km onder Stuttgart. De vereniging bestaat uit een muziekkapel en een majorettegroep. Om de paar jaar zoeken de verenigingen elkaar op in het weekend van Hemelvaart. In 2015 is Excelsior te gast geweest in Bad Überkingen en in 2012 zijn zij voor het laatst in Cothen geweest. Hoog tijd om ze weer uit te nodigen! Hun bezoek staat gepland van Hemelvaartsdag (10 mei) tot zondagochtend 13 mei.

Donderdag 10 mei zullen de Duitse vrienden aankomen, rond 16:00 uur. Er zal een gezamenlijke rondgang door het dorp gedaan worden richting "de Krib". In dit weekend verblijven de gasten bij gastgezinnen in Cothen. Het hele weekend wordt er gezellig samen muziek en vooral plezier gemaakt!

U bent welkom bij de komende activiteiten: Vrijdag 11 mei: gezamenlijk vriendschapsconcert in basisschool de toermalijn op Overrijnseveld 1 in Cothen. Aanvang 19:30 uur. Zaterdag 12 mei: buitenconcert op de Markt in Wijk bij Duurstede. Bij goed weer zal de harmonie van T.S.V. Bad Überkingen een concert geven op het marktplein in Wijk bij Duurstede. Aanvang 13:00 uur.

Kijk voor meer informatie op www.excelsiorcothen.nl of bezoek onze facebookpagina.