• Jeugd turnwedstrijd SVL en SVA

    SVL

Turnwedstrijd SVL en SVA

LANGBROEK Zaterdag 16 maart vond de gezellige en sportieve turnwedstrijd plaats bij SVL, samen met SVA Amerongen. Er werd gestreden op vier onderdelen: de lange mat, de kast oftewel sprong, de brug en de balk. Voor de jongens was er het onderdeel met de ringen.

Rond de veertig kinderen, van 6/7 jaar tot 10 plus voerden de diverse onderdelen uit op vijf niveaus. Een achtkoppige vakkundige jury beoordeelde alle onderdelen. Alle kinderen ontvingen een diploma met hun cijfers en de winnaars gingen met een medaille naar huis.

WINNAARS Bij niveau 5 behaalde Charlotte Nell de eerste plaats, gevolgd door Kirsten Hulbergen en Roos Vos. Bij niveau 4 (6/7 jaar) deelden Sam Dekter en Emma Oppelaar de eerste plaats. Jasmijn Willemsen werd tweede en Maud Martens derde. Bij niveau 4 (8/9 jaar) en 3 werd Sanne Overeem eerste, Marit van Randwijk tweede en Jasmijn Zondervan derde. Bij niveau 2 en 1 behaalde Lotte Breeschoten de eerste plaats, gevolgd door Eleonora Oskam en Claudine Eisen.

MEEDOEN Ook eens uitproberen hoe leuk turnen is? Van harte welkom eens vrijblijvend mee te draaien of te komen kijken! De kleuters trainen op woensdagmiddag bij SVL in Langbroek om 15.00 uur, 5 tot en met 7jarigen om 16.00 uur en 8jarigen en ouder om 17.00 uur. Of neem eens een kijkje op de website van svl omni.