• Foto: Corne van der Stelt

Theaterprogramma seizoen 2017-2018 bekend!

HOUTEN Vanaf september start het nieuwe seizoen 2017-2018 in Theater Aan de Slinger. Deze programmering staat online. We verwelkomen in 2017-2018 Meneer Monster, Marc-Marie Huijbregts, Ali B, Wëreldbänd, Sven Ratzke, Martijn Koning, Rundfunk, en nog veel meer! De theaterbrochure is geadresseerd verstuurd naar een ruim deel van de bezoekers. Niet ontvangen? De brochure is ook gratis af te halen bij diverse openbare locaties in Houten en digitaal door te bladeren via de website. De Vriendenvoorverkoop start op dinsdag 9 mei om 09.00 uur, exclusief voor Theatervrienden van Theater Aan de Slinger. De vrije kaartverkoop, voor iedereen, start op maandag 15 mei om 09.00 uur. Alle beschikbare kaarten gaan vanaf de Vriendenvoorverkoop in de verkoop.

DIT SEIZOEN NOG IN THEATER AAN DE SLINGER Voor we beginnen aan het nieuwe seizoen zijn er nog een aantal voorstellingen in het huidige seizoen. Zaterdag 6 mei, als extra avond toegevoegd, speelt Ellen ten Damme een try-out van haar nieuwe theaterconcert 'PARIS'. Samen met haar vaste pianist Thijs Cuppen zal Ellen de mooiste Franse chansons van o.a. Jacques Brel, Edith Piaf, Yves Montand, Brigitte Bardot, Serge Gainsbourg spelen. Op zaterdag 13 mei staat Jan Akkerman samen met Bert Heerink in Theater Aan de Slinger om nog één keer de grote hits te spelen van de wereldband 'Brainbox'. Als afsluiter van seizoen 2016-2017 staat Kiki Schippers op zaterdag 13 mei in de Kleine Zaal met haar voorstelling 'Wie kijkt?'. Opmerkelijk debuutprogramma van een jonge vrouw die bijzondere liedjes schrijft. Zie www.theateraandeslinger.nl.

FILM AAN DE SLINGER Tot de zomer draaien we elke dinsdag, donderdag en vrijdag de mooiste films in Film Aan de Slinger. Op vrijdag 5 mei draait het Italiaanse komische drama 'Perfetti Sconosciuti', waarin een groep vrienden afspreekt om alle binnenkomende berichtjes en telefoontjes met elkaar te delen. Ze hebben als goede vrienden niets voor elkaar te verbergen, toch? Dinsdag 11 mei is 'American Honey' te zien, waarin de 18-jarige Star met een groep outcasts reist door midwest-Amerika. Een reis vol feestjes, liefde en criminaliteit. Donderdag 11 en vrijdag 12 mei draait de Nederlandse film 'Het verlangen'. Een komedie met Chantal Janzen als een schoenverkoopster die door twee gewiekste uitgevers wordt ingezet als de zogenaamde schrijfster van een droomdebuut. De films draaien om 20.00 uur. Zie www.filmaandeslinger.nl.

WIN GRATIS KAARTEN 't Groentje geeft twee vrijkaarten weg voor de voorstelling 'My Brainbox - Jan Akkerman' op zaterdag 13 mei.

Wilt u graag naar deze voorstelling, mail dan voor maandag 8 mei 9 uur onder vermelding van 'Brainbox' naar groentje@bdu.nl Uit de inzenders trekken we een winnaar. Deze krijgt een mail van de redactie.