• Prins Rick den Eerste en Adjudant Maikel

    De Kaieschaiters

Super Prinsenbal In het hartje van Waik 

WIJK BIJ DUURSTEDE Met het Prinsenbal hebben De Kaieschaiters de aftrap gegeven voor een nieuw Karnavalsseizoen. In de nieuwe Residentie Calypso Theater op de Markt werd het een geweldige avond.

Een beetje gespannen wachtten De Kaieschaiters en de mensen in Calypso af. De zaal prachtig versierd, super geluid, mooi licht; alles was geregeld. Maar of het druk wordt en gezellig, dat weet je nooit. De voortekenen waren super en dat werd de avond ook. Toen om 21.00 uur de deuren open gingen was het direct druk en de sfeer geweldig.

Feest DJ Jasper was er helaas niet, die heeft een pittige rugblessure, maar Bryan vulde de muzikale omlijsting super in. Wat een feest en na het presenteren van de nieuwe Prins en Adjudant ging het dak er helemaal af.

Prins Rick den Eerste en Adjudant Maikel zullen De Kaieschaiters voorgaan in weer een nieuw seizoen. Het zal na dit super Prinsenbal wel duidelijk zijn waar de vooravonden gehouden gaan worden. Op zaterdag 27 januari zal Calypso weer omgetoverd worden tot Leutbunker voor het Boerenbal.

Het motto van dit jaar is: Leut van hartje Waik tot aan de Daik! In het tweede weekend van februari zal een scala aan artiesten te zien en te horen zijn in de Leutbunker op Sportpark Mariënhoeve. Hou de website www.kaieschaiters.nl in de gaten voor alle informatie over de artiesten en de kaartverkoop.