• Hans de Ligt

    Ondernemer in Wijk

Stemmen op de ondernemer van het jaar tot 15 februari

WIJK BIJ DUURSTEDE Lokaal samenwerken is nodig om te kunnen overleven. Met die gedachte startte Hans de Ligt vorig jaar met de website ondernemerinwijk. Een website waar in één oogopslag duidelijk wordt welke bedrijven er in Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek allemaal te vinden zijn. Door gebruik te maken van de kennis en service van lokale ondernemers stimuleer je de plaaatselijke economie. En dat is goed voor alle inwoners.

Ali van Vemde

ONDERNEMER VAN DE MAAND Niet alleen zijn op deze website de bedrijven in Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek te vinden, ook kunnen klanten hun review over het bedrijf of de winkel plaatsen. De klant kan zo zijn mening kwijt en voor de ondernemer is het prettig om te weten hoe je bedrijf/winkel wordt gewaardeerd. Dat biedt hen de mogelijkheid om daarop in te springen en te zorgen dat service en klantvriendelijkheid nog beter worden. Uit de bedrijven met de meeste beoordelingen wordt de ondernemer van de maand geselecteerd. Inmiddels zijn er al tien bedrijven die deze titel hebben gekregen.

ONDERNEMER VAN HET JAAR Door te stemmen op één van de tien maandwinnaars zal de ondernemer van het jaar worden gekozen. Er kan worden gestemd op: Bas van Schuppen (interieur), Annette Coenen (Bijnett), Heleen Verkerk (Hdesign), Marja de Ligt (Kapsalon Marja), Martin van Eck (Meck Bouw), Jeroen Sinoo (Si-No makelaars), Bert Zumbrink (Slagerij Zumbrink), Anneke Troost (Stijl Fotografie), Lenneke van der Sleen (Travelclub) en Tim Haver (Telefoon en computerhulp). Deze kandidaten kunnen de titel 'ondernemer van het jaar' winnen door zoveel mogelijk stemmen te halen en/of reviews. Ook de jury, bestaande uit prominente Wijkenaren, zal een gedeelte van de weging vormen. Stemmen kan op www.ondernemerinwijk.nl/stem tot 15 februari.