• Rens Tanis geeft een sales-training

    ReviusWijk

Sponsorploeg Revius op pad

WIJK BIJ DUURSTEDE De sponsorploeg van ReviusWijk is zich aan het voorbereiden om deze week bij Wijk in Bedrijf te starten met het benaderen van ondernemers voor sponsoring voor het Muziektheater, waaraan op dit moment hard wordt gewerkt. Tijdens het evenement Wijk in Bedrijf, op 7 februari, komen 80 bedrijven binnen! Rens Tanis, van NetwerkgidsNederland, heeft de sponsorploeg (12 leerlingen uit vmbo 3, vmbo 4 en havo 4) een 'sales-training' gegeven.

Geweldig: toen de leerlingen binnenkwamen gaven ze aan dat ze het best moeilijk vonden om 'hun hand op te houden', waarop Rens natuurlijk in snel tempo heeft uitgelegd dat ondernemers juist kansen krijgen! Ondernemers kunnen immers voor weinig geld exposure krijgen, via advertenties in Theaternieuwsbrieven aan alle ouders, via banners en natuurlijk op de theateravonden kunnen ze zich laten zien in beelden vóór de voorstelling.

De leerlingen maken nu drie pakketten voor bedrijven. Hier kunnen ze uit kiezen, al naar gelang ze willen sponsoren. De sponsor die bijvoorbeeld € 1.000,- in de pot doet kan verwachten dat hij/zij een super V.I.P. Behandeling krijgt, met stoffen stoelen, drankjes, hapjes en natuurlijk een meet- en greet met de artiesten. Zissios, één van de leerlingen uit de sponsorploeg, heeft er zin in. "Ik ga ondernemers kansen bieden, ze kunnen voor weinig reclame krijgen bij ons." Donderdag kunnen ze bestellingen doen!