Spirituele avond in Calypso

WIJK BIJ DUURSTEDE Op dinsdag 13 november, vanaf 19.30 uur, wordt u in het Calypso Theater op de Markt meegenomen in de spirituele wereld. De gast deze avond is Marielle Beks, zij zal een paranormale Engelenavond verzorgen. Zij staat bekend om haar paranormale gave en hooggevoeligheid.

Een engelenavond wordt door velen ervaren als een bijzondere avond waarop de energie van de engelen voelbaar zal zijn en soms zelfs zichtbaar. Engelen zijn er in verschillende vormen, zoals aartsengelen, bijvoorbeeld Michael of Rafael en beschermengelen. Welke boodschap hebben de engelen jou te geven? De Boodschappen van de engelen helpen je met de keuzes die je in het dagelijkse leven maakt. De engelen helpen je je levensopdracht te vinden en geven je antwoord op vele levensvragen. U mag deze avond een foto of voorwerp van uw dierbare meebrengen. Marielle Beks: "Engelen zijn er voor iedereen, dus ook voor u!" U bent van harte welkom.

Voor informatie en kaarten: www.calypsotheater.nl kaartverkoop@calypsotheater.nl telefoon 0343 591030 of VVV Wijk bij Duurstede.