Sinterklaasontbijt en SinThuis

WIJK BIJ DUURSTEDE Zaterdag 19 november kwam Sinterklaas samen met zijn Pieten weer aan in de haven. Heel veel kinderen hebben een mooie mijter voor Sinterklaas gemaakt. De gelukkige winnaars mogen zaterdag 3 december ontbijten met Sinterklaas in Kasteel Duurstede. Dit zijn Carice Gaasbeek, Demi van Amersfoort, Noah Henzen, Odin Verbrugge, Maud Kok, Levi Koolen, Babette Roos, Nikki van Lieshout, Nicky Turk en Tim Quartel.

SINTHUIS Tijdens zijn verblijf in Wijk bij Duurstede logeert Sinterklaas, net als vorig jaar, in Kasteel Duurstede. Daar mag je stiekem kijken waar Sint woont en slaapt als hij hier is. Om 16.00 uur, 17.00 uur, 18.00 of 19.00 uur mag je een kijkje komen nemen op het kasteel. Daar is natuurlijk niet alleen de Sint, maar zijn ook alle Pieten hard aan het werk. Ook de Toeterpieten zijn daarbij weer van de partij. Kaartjes voor dit bezoek zijn vanaf 24 november te koop bij de VVV. De kaartjes kosten € 1,-.

SINTDAAAG Gelukkig is het nog niet zover, maar op dinsdag 6 december moet Sinterklaas helaas weer afscheid nemen en afreizen naar Spanje. In een optocht met lampionnen worden Sint en zijn Pieten begeleid naar de haven. Vertrek vanaf Kasteel Duurstede, Langs de Wal, om 18.00 uur.Voor meer informatie www.dagsinterklaasje.nl of www.vvvwijkbijduurstede.nl