Sinterklaas en zijn Pieten komen

Win een ontbijt met Sinterklaas

Als alle kinderen van Wijk bij Duurstede Sint één schoen geven, kan Sint die meenemen naar Spanje en zelf jullie schoen zetten in het paleis. Wie weet, krijgt Sint er dan ook nog wel iets in… De schoen mag versierd zijn, of geverfd, een bonte schoen… maak er maar iets moois van! Tijdens de intocht mag je je schoen inleveren bij de ophaalpieten. De makers van de tien allermooiste, leukste, gezelligste, grappigste schoenen voor de Sint mogen op 28 november met Sinterklaas en zijn Pieten komen ontbijten op Kasteel Duurstede. De prijswinnaars mogen Sinterklaas ook nog heel zachtjes wakker maken!

SinThuis

Tijdens zijn verblijf in Wijk bij Duurstede logeert Sinterklaas net als vorig jaar in Kasteel Duurstede. Daar mag je zaterdag 28 november stiekem kijken waar Sint woont en slaapt als hij hier is. Om 16.00, 17.00, 18.00 of 19.00 uur mag je een kijkje komen nemen op het kasteel. Daar is natuurlijk niet alleen de Sint, maar zijn ook alle Pieten hard aan het werk. Kaartjes à € 1,- voor dit bezoek zijn te koop bij de VVV.

SintDaaag

Gelukkig is het nog niet zover, maar op zondag 6 december moet Sinterklaas helaas weer afscheid nemen en afreizen naar Spanje. In een optocht met lampionnen worden Sint en zijn Pieten begeleid naar de haven. Vertrek vanaf Kasteel Duurstede, Langs de Wal om 19.00 uur.

Voor meer informatie: www.dagsinterklaasje.nl of www.vvvwijkbijduurstede.nl