Sinterklaas en de Pieten komen er aan!

Ontbijten met Sinterklaas?

Zou jij graag een keer willen ontbijten met de Sint? Geef dan een schoen aan Sinterklaas die prachtig versierd is, geverfd of op een andere manier heel bijzonder is. Tijdens de intocht kunnen de schoenen worden ingeleverd bij de ophaalpieten. De makers van de tien allermooiste, leukste, gezelligste, grappigste schoenen mogen op 28 november komen ontbijten op Kasteel Duurstede. De prijswinnaars mogen Sinterklaas ook heel zachtjes wakker maken.

SinThuis

Ook dit jaar logeert Sinterklaas in Kasteel Duurstede. Op 28 november mag je komen kijken waar Sint woont en slaapt. Om 16.00, 17.00, 18.00 of 19.00 uur mag je een kijkje nemen op het kasteel. Daar is niet alleen de Sint, maar ook zijn alle Zwarte Pieten hard aan het werk. Kaartjes voor het bezoek zijn te koop bij de VVV à € 1,-.

SintDaaaag

Op zondag 6 december neemt Sinterklaas helaas weer afscheid van de kinderen en reist af naar Spanje. In een optocht met lampionnen worden Sint en de Pieten begeleid naar de haven. Het vertrek vanaf Kasteel Duurstede is om 19.00 uur. Kijk voor alle informatie op www.dagsinterklaasje.nl of www.vvvwijkbijduurstede.nl