• Antoon de Kruijf krijgt een attentie uit handen van Sandra Bruggers

    Ali van Vemde

Sandra Bruggers ondernemer van de maand

COTHEN OndernemerinWijk organiseert de verkiezing 'Ondernemer van de maand'. Pedicure Sandra Bruggers (Beatrixstraat 21 in Cothen) mocht deze keer de taart in ontvangst nemen als ondernemer van de maand maart. Zij kreeg maar liefst 23 beoordelingen.

Ali van Vemde

De website ondernemerinwijk is in het leven geroepen om inwoners en ondernemers het gemakkelijk te maken om elkaar te vinden. Lokaal inkopen biedt voor beide voordelen. Door alle ondernemers in Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek overzichtelijk op één website samen te brengen kunnen de inwoners in één oogopslag zien waar ze terecht kunnen. De ondernemer van de maand wordt bepaald door het aantal reviews van klanten. Hans de Ligt, initiatiefnemer van 'Ondernemerinwijk': "Dit maakt het voor ondernemers mogelijk om te zien of ze het goed doen, maar ook om iets te doen met negatieve reviews. Lokaal kunnen problemen nu eenmaal sneller worden opgelost."

MAAK ER GEBRUIK VAN Sandra Bruggers is nu zes jaar pedicure en blij met de reviews: "De beste reclame is mond-op-mond reclame van de klanten. Dit levert ook nieuwe klanten op." Klant Antoon de Kruijf schreef: "Sandra is een zeer harde werker. Altijd vriendelijk en gastvrij. Een feestje om met mijn voetjes naar toe te gaan. Nageltjes geknipt en voetjes gemasseerd." Als dank voor zijn reactie kreeg hij uit handen van Sandra een cadeau van de Wijkse Klantenspaarpas.