• Toverdo gaat op reis

    Toverdo

Toverdo gaat op reis!

WIJK BIJ DUURSTEDE In een stationsrestauratie, die nodig moet worden gerenoveerd, strijken allerlei personages neer die op een trein wachten of de ruimte voor heel andere doeleinden nodig hebben.

Zo is er bijvoorbeeld een callgirl, een familie met een notaris en ook vriendinnen op weg naar leuke uitjes eter er een hapje...

Wouter bedient alle klanten met grote tegenzin en zorgt dan ook voor menige schermutseling als men keer op keer ontevreden is over zijn gedrag. Ook de conducteur van de NS levert geen positieve bijdrage aan het geheel...

Tenslotte wordt op het goede moment de zaak overgenomen door Bella, die door wisseling van personen en met een nieuwe, frisse visie weer een goede sfeer brengt in het etablissement. Wouter krijgt er zelfs een nieuwe baan waar hij vrolijk van wordt.

KAARTEN Op 3 en 4 april, om 20.00 uur, kunt u in Theater Calypso zien hoe van deze verwaarloosde restauratie weer een bloeiende zaak wordt gemaakt. De toegang is € 12,50. Kaarten zijn verkrijgbaar via Theater Calypso.

41 JAAR TOVERDO Toneelvereniging Toverdo bestaat ruim 40 jaar en weet ieder jaar weer een verrassende voorstelling op de planken te brengen. De repetities voor 'Consumptie verplicht' zijn in volle gang.