• Prins Dick den Eerste en Adjudant Peter

    Kaieschaiters

Kaieschaiters presenteren Prins Dick den Eerste

WIJK BIJ DUURSTEDE In een gezellig en goed bezocht Calypso Theater op de Markt hebben de Kaieschaiters, zaterdag 16 november, afscheid genomen van Prins Dijkie den Eerste en Adjudant Peter. Om 11 over half 11 werden zij officieel uit hun functie gezet. De raad van Elf en de Hofdames trokken zich terug en helemaal boven in het Calypso werd voor de hele verenging duidelijk wie er dit jaar aan het roer staat. Prins Dick den Eerste en hij koos als zijn adjudant, Peter. Die had al wat ervaring opgedaan het afgelopen jaar dus met het `podium` beest Dick en de ervaren Adjudant Peter hebben we een prachtig stel.

Om 11 over 11 kwam de hele hofhouding weer naar de feestzaal. DJ Bryer had de boel al lekker opgewarmd en in de volle zaal werd de proclamatie voorgelezen. Nou is Dick, als Vorst, altijd al degene die dit doet dus een kleine en eenmalige aanpassing is dat hij twee zinnen voor het einde stopt. De laatste 2 zinnen worden door de voorzitter gelezen en die kondigt Prins Dick den Eerste aan. Een luid gejuich en Dick spreekt de menigte toe, nu niet als Vorst, maar dit seizoen als trotse Prins van de Kaieschaiters.

De voortekenen voor het nieuwe seizoen zijn super goed. Alles is aanwezig om er een geweldig jaar van te maken. Noteer maar vast 22, 23 en 24 februari in de agenda. Dan gaat de Leutbunker op Marienhoeve weer open voor alle karnavals liefhebbers. Optredens van o.a. Barry Badpak, Double DJ´s, One Two Trio, Theo Mezz, Wipneus en Pim, Marco Kraats en de enige echte Frans Bauer. Een druk programma met uiteraard ook een echte Kindershow en de Seniorenmiddag. Meer info over ons complete programma vind u op de site en via Facebook. Ook de kaarten zijn nu al te reserveren via : www.kaieschaiters.nl . Misschien best handig om vroegtijdig te doen want vorig jaar was er geen kaart meer te krijgen.

De Kaieschaiters zijn super trots op hun nieuwe Prins en Adjudant en wensen Dick en Peter een fantastisch jaar toe.

3x Alaaf

KV de Kaieschaiters