• Joop Mocking, Joke Nieuwhoff en Arthur van Woudenberg

    De Brienkneuters

Bestuurswissel CV De Brienkneuters

COTHEN Het carnavalsseizoen is al weer van start gegaan, zoals iedereen weet begint die op 'de elfde van de elfde'. Dit Jaar zwaait Alexander den tweede bij ons de scepter samen met zijn adjudant Ben. Uiteraard gaan we er weer een mooi carnavalsseizoen van maken, het 56e jaar alweer.

Na het mooie jubileumfeest van afgelopen jaar met "55 jaar CV de Brienkneuters" waar we met velen aan hebben gewerkt, hebben er na het seizoen een aantal leden een stap terug gedaan waar onder het dagelijks bestuur (Voorzitter Joop Mocking, Penningmeester Arthur van Woudenberg en Secretariaat Joke Nieuwhoff).

Joop heeft minder tijd gekregen doordat zijn camping het hele jaar open is en hij het na 21 jaar in de raad en 11 jaar voorzitter ook tijd vindt voor een nieuwe generatie.

Arthur heeft een stap terug gedaan omdat hij het na 14 jaar wel de tijd vond om het stokje over te geven aan de jongeren in de vereniging, na 7 jaar penningmeester en 14 jaar raad is het tijd voor een nieuwe uitdaging! Een nieuw bestuur brengt ook nieuwe ideeën met zich mee.

Joke wilde eerst nog door, maar dacht later in de aanloop van het nieuwe seizoen, ik mis de twee medebestuursleden en heeft toch ook het stokje over gegeven aan een jonger persoon.

Nu vragen jullie je zelf af wie uit wie bestaat het nieuwe bestuur! Het nieuwe bestuur bestaat uit, Voorzitter Sander Peters, Penningmeester Ina Koole en secretariaat Debbie Janssen.

Wij wensen het nieuwe bestuur uiteraard veel succes en plezier en wij van het oude bestuur zullen hen waar nodig uiteraard helpen. En u zult ons ook zeker op de vele feesten van CV de Brienkneuters zien.

Joop Mocking, Arthur van Woudenberg en Joke Nieuwhoff