Oproep: veilige hondenspeelplaats

WIJK BIJ DUURSTEDE De gemeente is positief over het initiatief om een afgesloten speelplek te realiseren voor honden en wil dit met hulp van de bewoners proberen waar te maken.

Aan hondenbezitters wordt gevraagd of zij mee willen helpen om een stukje grond te omheinen, zodat de honden veilig kunnen spelen en rondrennen. Dit wordt op een zaterdag gepland, uiteraard met voldoende mensen want vele handen maken licht werk. En uiteindelijk heeft iedereen hier plezier van. Kun je maar een paar uur, maakt niet uit, alle hulp is welkom!

Er zijn verschillende locaties die hiervoor geschikt zijn, maar de gemeente beslist graag in gezamenlijk overleg waar de speelplek komt. Initiatiefnemer Pauline Tessels verwacht, aangezien er alleen maar positieve reacties zijn geweest, dat mensen hiervoor graag een zaterdag gezellig willen samen werken voor een later speel/ravot samenzijn van de viervoeters. Aanmelden, reacties, suggesties en ideeën graag mailen naar pauline3962@hotmail.com of facebook pauline tessels.