• Administrator

Nieuw seizoen Kaieschaiters

WIJK BIJ DUURSTEDE De vakanties zijn voorbij en de voorbereidingen voor een nieuw Karnavals seizoen zijn alweer in volle gang. Hier alvast een klein voorproefje van wat u allemaal te wachten staat. Dit onder het motto: Leut, van hartje Waik, tot aan de Daik!

De Kaieschaiters gaan op 11 november van start met het Prinsenbal. De stemmen zijn geteld en om 23.11 uur zal bekend worden wie Prins Wesley den Eerste op gaat volgen. Dit gebeurt in het Calypso Theater. En zo hebben de Kaien een nieuwe residentie in hartje Wijk. Dit was de wens van vele Karnavallers. Het belooft een groot feest te worden. Het feest start om 21.00 uur, de entree is helemaal gratis en de muzikale omlijsting is voor Feest DJ Jasper. En als Jasper even pauze heeft, is er een spetterend optreden van de Lawine Boys. Dit wordt een heerlijk feestje!

KARNAVAL Dit is natuurlijk nog maar het begin. Op zaterdag 27 januari is het Boerenbal bij Residentie Calypso. En natuurlijk het Karnavalsweekend op 9, 10, 11 en 12 februari. Dat wordt op vrijdag gestart met het Tienerkarnaval, op zaterdag de Waikse Optog waarvan de inschrijving al is begonnen, de Kindershow op zondagmorgen van Wipneus & Pim en natuurlijk de drie feestavonden. De artiesten die in de Leutbunker aan de dijk komen optreden zijn onder andere: Theo Mezz, Ronnie Ruysdael, Wipneus & Pim, Django Wagner, Peter Beense en Frans Duyts. Ook hier zal Feest Dj Jasper de rest van de muziek verzorgen. Er kan gerust worden gesproken van een top programmering.

KAARTVERKOOP De kaartverkoop gaat al snel van start en er zijn interessante aanbiedingen voor de 'vroege' bestellers. Hou dus de plaatselijke pers, de facebook pagina en de website goed in de gaten. Zo kunt u optimaal mee profiteren van het aangeboden voordeel. Alle info vindt u terug op www.kaieschaiters.nl. Als u De Kaieschaiters liket op Facebook blijft u op de hoogte.

Maar eerst afscheid nemen van Prins Wesley den Eerste op 11 november en zien wie de nieuwe Prins wordt. 3 x Alaaf.