• Jeanboule geeft kerstconcert

    Jeanboule
  • Jeanboule

    Jeanboule

Jeanboule geeft Kerstconcert

AMERONGEN Op zaterdag 21 december, 20.00 uur geeft vocaal ensemble Jeanboule een Kerstconcert in de Andrieskerk te Amerongen. Het is ruim 15 jaar geleden dat het twaalfkoppig a-capella koor optrad in deze ondertussen prachtig gerenoveerd kerk. Dit keer is gekozen voor een licht kerstmenu van Christmas carols, afgewisseld met close harmony stukken en een enkel Kerstmotet. Ook schotelt het koor een paar wereldse amuses voor, zoals het vreemdtalige 'Cantus Inaequalis' van Carl Jenkins. Een passend toetje zal niet ontbreken.

Bezoekers tot 18 jaar mogen gratis naar binnen, voor anderen is de toegang € 10, cash te voldoen bij de ingang.Reserveren vooraf is aan te bevelen en kan per mail via info@jeanboule.nl.
De Andrieskerk staat aan het Hof 16 in Amerongen en gaat om 19.30 uur open. Parkeren is mogelijk tegenover Kasteel Amerongen.

Jeanboule geeft regelmatig concerten en gelegenheidsoptredens op de Utrechtse Heuvelrug, in de Betuwe en in de omgeving van Wijk bij Duurstede, en is door de jaren heen een begrip in de regio geworden. Het vocaal ensemble staat onder leiding van Elien van der Meer sopraan en bestaat verder uit Marieke van Barneveld sopraan, Marieke Bloo sopraan, Sonja Brouwer alt, Inge van Noortwijk alt, Fransien Jepma alt, Jan Offringa tenor, André van Zwieten tenor, Hein Brouwer bariton, Douwe van der Meer bariton, Gert Reede bas, en Adriaan Achterberg bas.

Informatie, boekingen en reserveringen: André van Zwieten; info@jeanboule.nl M: 06 5594 2040