• Concordia zoekt nieuwe muzikanten

    Concordia

Een bruisende club om samen muziek te maken

WIJK BIJ DUURSTEDE Weet u dat er in Wijk bij Duurstede een heel enthousiaste groep mensen is die samen al jaren muziek maken. Daarbij stimuleren zij elkaar om dat ook op een goed niveau te doen. Maar dat is niet het enige dat zij samen doen. Er is ook veel ruimte voor een stuk gezelligheid. Eén van de voorbeelden daarvan is de jaarlijkse barbecue die zij organiseren. Al met al dus een echte vrienden en vriendinnen club die samen een van de mooiste hobby's beoefenen n.l. het samen maken van muziek.

En nu komt het mooie er is ook nog ruimte voor uitbreiding! Er is plaats voor o.a. een drummer of zij die op een enkele trommel willen bespelen. Maar ook op de verschillende blaasinstrumenten zijn nog plekken beschikbaar. En heb je geen ervaring, dan is dat ook geen probleem. Wij hebben goede instructie mogelijkheden om je op weg te helpen zodat je daarna ook je partij kan meespelen, en een mooie hobby kunt ontwikkelen. Dus schroom niet en meld je aan of kom gewoon eens een keertje kijken. Wij oefenen op elke maandagavond met de slagwerkgroep en op dinsdagavond met het orkest in het muziektheater (Rijnstraat- Wijk bij Duurstede), Je kunt ook meer informatie vinden op onze website www.harmonie-concordia.nl. Maar ook op youtube zijn wij te vinden op het kanaal harmonie Concordia. Hier ziet u opnames van de opnames van de afgelopen tijd. Dan krijgt u direct een beeld van de groep waar ook u deel van kunt gaan uitmaken.

Om het maken van muziek financieel te ondersteunen hebben we ook nog een paar activiteiten. Zo staat er elke derde zaterdagochtend van de maand een container voor oud papier bij de voormalige sporthal de Vikinghal. Maar ook roepen wij in deze periode middels een brief op om ons te ondersteunen met een donatie. Waarmee wij weer onze hobby kunnen uitoefenen maar ook u weer kunnen vermaken met mooie muziek bij onze optredens. Volgend jaar is een heel bijzonder jaar. In het komende jaar zijn wij n.l. 12 decennia jong en vieren dat met diverse optredens waar wij u later meer over zullen laten weten.