• Grote Clubactie

Hoofdprijs Grote Clubactie valt in Wijk bij Duurstede

WIJK BIJ DUURSTEDE Dit jaar is de hoofdprijs van de Grote Clubactie gewonnen door de familie Lisman uit Wijk bij Duurstede. Zij werden vanmiddag aan de voordeur compleet verrast door de Grote Clubactie met een cheque t.w.v. € 100.000,-. Het lot werd gekocht bij de 8-jarige Jarin, spelend in de E1 bij korfbalvereniging Viking, ook uit Wijk bij Duurstede.

Jarin werd eerst zelf verblijd dat hij het winnende lot had verkocht en mocht mee om de hoofdprijs uit te reiken samen met Frank Molkenboer, directeur van de Grote Clubactie. Maar liefst 85 loten verkocht Jarin voor zijn korfbalclub, met name in zijn wijk waar ook de familie Lisman woont. In totaal haalde de club €1.000,- op. Het lotenverkopertje werd zelf ook in het zonnetje gezet en ontving van de Grote Clubactie een waardebon van Masita t.w.v. € 100,-.

Familie Lisman is dolgelukkig met de prijs en had nooit verwacht iets te winnen. Zij kopen jaarlijks loten om de lokale vereniging te ondersteunen. De familie heeft er inmiddels een grote vriend bij, namelijk Jarin.