• Big Bo

Line up Krommerijn Festival 2018

BUNNIK Met trots presenteren wij de line up van het Krommerijn Festival. Op zondag 14 januari staan in De Landgoederij in Bunnik tussen 15.00 en 21.00 uur de volgende top-acts op het programma:

HOODOO MONKS Een Brabants bluestrio bestaande uit een zanger-mondharmonicaspeler, gitarist en drummer. Samen brengen zij met veel energie een ode aan voornamelijk Chicago bluesmannen uit de late jaren '50.

BARRELHOUSE Een zeer gewaardeerde bluesband en heeft nog altijd dezelfde energie, intimiteit en vitaliteit als bij hun eerste optreden. Niet voor niets wonnen zij in 2017 de Edison Jazzism Publieksprijs.

SOULSVILLE Aangevoerd door zanger Chris Hordijk dendert dit tienkoppig collectief, inclusief een vijf man tellende blazerssectie, vol passie door een stamppot van groovende rock, soul en rhythm & blues.

SUGAR QUEEN Michele Denise is het Amerikaanse boegbeeld van Sugar Queen and the straight blues band. Een band met internationale uitstraling en veel interactie met het publiek.

THE BLUES SPARKS Deze band opent het festival en bestaat uit talentvolle artiesten met een verstandelijke beperking.  Met veel bezieling brengen zij blues gerelateerde nummers die op de gitaar gericht zijn.

BIG BO Speelt zijn blues met hart en ziel en won in 2015 de eerste prijs tijdens de prestigieuze Dutch Blues Challenge. Hij is authentiek en doorleefd: een ervaring die je niet snel vergeet.

ARNE & FRIENDS Deze top band heeft een ruim repertoire van jazz naar soul en staan garant voor een wervelende avond muziek en interactie.

Het Krommerijn Festival is een initiatief van Fonds verstandelijk gehandicapten en BHG. Geef in deze feestmaand jezelf en je vrienden/familie een toegangskaart voor het Krommerijn Festival cadeau! Leuk om te krijgen en te geven en te koop via boekhandel Van Ravenswaaij in Bunnik, Slijterij Barrique in Odijk, Eethuis aan 't Zand in Werkhoven en online via www.krommerijnfestival.nl. Met de aankoop steun je het werk van Fonds verstandelijk gehandicapten.