Ledenvergadering CV De Brienkneuters

COTHEN Carnavalsvereniging De Brienkneuters houdt op 1 februari weer de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Hierbij worden dan ook weer alle leden en vrijwilligers van De Brienkneuters uitgenodigd om deze te komen bijwonen. De locatie voor de algemene ledenvergadering is Wijkersloot 21 te Cothen. Het begint om 20.00 uur.

Ook zal op 29 januari het nieuwe Kneuterblad onthuld worden. De redactie van het Kneuterblad is er weer heel druk mee bezig geweest om er een schitterend blad van de maken! Mede door de sponsoren, die hiervoor worden bedankt, want ook dankzij hen zal het weer een mooi en gezellig carnaval worden bij De Brienkneuters. Zij zijn uiteraard ook uitgenodigd bij de onthulling die wordt gehouden in café 't Molentje aan de Dorpsstraat. De middag begint om 15.00 uur.

DONATEURSACTIE De week na de onthulling (van 30 januari tot en met 6 februari) komen De Brienkneuters weer langs de deuren in Cothen voor de donateursactie. Zij zullen dan ook het nieuwe Kneuterblad aan u komen overhandigen, zodat u weer alles kunt lezen en op de hoogte bent van de vereniging en het grote carnavalsweekend. En natuurlijk hopen De Brienkneuters dat u met zijn allen de vereniging zult steunen.