• Kunstexpositie op Landgoed Sandenburg

    Stichting Culturele Regio

Kunst op Landgoed Sandenburg

LANGBROEK De Stichting Culturele Regio Utrechtse Heuvelrug organiseert van 19 tot en met 22 april een kunstexpositie op Landgoed Sandenburg. In het Paasweekend zijn in de Oranjerie schilderijen te zien van gerenommeerde schilders. In de tuin is een beeldenroute met werken van de nationale top.

Ali van Vemde

De expositie is open op vrijdag van 12.30 tot en met 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en maandag is de kunstexpositie open van 10.30 tot en met 17.00 uur. De entree bedraagt € 5,- per persoon. Kinderen tot en met 16 jaar hebben gratis toegang. Meer informatie is te vinden op de website cultureleregio. Kaarten zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij The Read Shop in Driebergen, Doorn en Wijk bij Duurstede.

Stichting Culturele Regio Utrechtse Heuvelrug zet zich er voor in om de bezienswaardigheden en culturele uitingen in de gemeenten Utrechtse Heuvelrug en Wijk bij Duurstede zichtbaar te maken. In een fraaie brochure is alles te vinden over theater, muziek, ateliers/galeries, musea, horeca, overnachtingsmogelijkheden, vaartochten en monumenten. U kunt ook vriend worden van de stichting. Voor € 25,- per jaar draagt u er aan bij dat cultuur en kunst onder de aandacht blijft.