• De Kaieschaiters

    Kaieschaiters

Kaieschaiters feest echt voor iedereen

WIJK BIJ DUURSTEDE De Kaieschaiters zijn er trots op dat ze nu weer kunnen zeggen dat het Waikse Karnaval wordt georganiseerd voor iedereen. In 2010 staat de Seniorenmiddag op het programma en dat was de ontbrekende schakel. Van jong tot heel oud, van arm tot rijk, er is voor ieder wat wils bij de Kaieschaiters.

De vrijdagavond, het is dan 1 maart, is voor de Jeugd. DJ Sander zal de muziek verzorgen en de entree is gratis. Ook de consumptie prijzen zijn aangepast aan de jeugd. Het begint om 19.30 uur en om 21.30 uur kan iedereen weer opgehaald worden. Uiteraard geheel alcohol en rookvrij.

Zaterdag 2 maart begint met de Waikse Optog. Opstellen vanaf 11.30 uur op de Geerweg en de start is om 11 over half 1. Door de Geer, langs het Droomhuis, door de Heul, langs het winkelcentrum, via de Zandweg naar de jurywagen. Hier ontvangt Prins Dijkie den Eerste de Stadssleutel van burgemeester Poppens. Dan gaat de stoet verder via de Steenstraat, de Gansfortstraat, langs het E en E Gasthuis richting de Hordenweg alwaar de deelnemers van de wagens af gaan en naar de Leutbunker op Mariënhoeve gaan voor de instuif en prijsuitreiking. Gratis entree deze middag voor jong en oud.

Op zaterdagavond is het tijd voor het Openingsbal. Optredens van Theo Mezz en Helemaal Hollands zorgen samen met DJ Sander voor de sfeer. Kom op tijd want vol is vol!

Zondagmorgen is het tijd voor de One Two Trio Kindershow. Start om 10.30 uur, maar de zaal zal veel eerder open zijn zodat er ook echt op tijd gestart kan worden. Ook hier voor de kleintjes en hun begeleiders gratis entree en alcohol- en rookvrij.

Zondagavond tijd voor het traditionele Noppes bal. Gratis toegankelijk en voor het derde jaar op rij een spetterende show van Wipneus en Pim.

Maandagmiddag om 14.00 uur start de Seniorenmiddag. In samenwerking met de WABO en op initiatief van Sjaak is deze middag opgezet. De ouderen worden opgehaald, thuisgebracht, er zijn optredens en alles is gratis. Zowel de entree als het eten en drinken, in de Leutbunker op Mariënhoeve gaan de Kaieschaiters de senioren een onvergetelijke middag bezorgen.

Als alles weer is opgeruimd kan de zaal om 20.00 uur weer open voor het Vuige Maandagbal. Ruim twee uur live muziek van live bands. Zo zullen op deze avond optreden de BZB (band zonder banaan) en Pater Moeskroen. Het zal een onvergetelijke avond worden.

Met dit programma kan jong en oud meegenieten van dit geweldige feest. Heb je niet zoveel te besteden, kom dan op een van de gratis entree evenementen en zo kan iedereen Karnaval in Waik vieren.

De voorverkoop is begonnen bij de VVV op de Markt en ook online zijn de tickets te koop (en in de aanbieding als combi met leuke korting). Kijk hiervoor op www.kaieschiters.nl