Inloopavond nieuwbouw locatie Hordenhal 

WIJK BIJ DUURSTEDE Op donderdagavond 29 juni kunnen de nieuwbouwplannen worden bekeken voor de plek waar nu de Hordenhal staat. Tussen 20.00 en 21.30 uur kunt u hiervoor binnenlopen in het Huis van de Gemeente aan de Karel de Grotestraat 30.

De bouwplannen van projectontwikkelaar AKM-Realis zijn met een meedenkgroep uitgewerkt. Binnenkort start de verkoop van de 56 appartementen en 8 woningen. Van het bestemmingsplan dat deze plannen mogelijk moet maken ligt het ontwerp nu ter inzage. Tijdens de inloopavond kunt u informatie krijgen over de verkoop en uitleg krijgen over het ontwerp van het bestemmingsplan en de inrichting van de openbare ruimte. Naast de appartementen en woningen komt er 250 vierkante meter aan ruimte voor nieuwe winkels en komen de bestaande winkels aan de sporthal terug in de nieuwbouw. Ook de parkeerplaats voor het winkelcentrum en de inrichting van het Sluishoofd en de Zeeuwse Steen tot aan de Overloop worden grondig aangepakt.

De verkoop van woningen en appartementen begint binnenkort. Als alles meezit start de bouw eind 2017. Kort daarvoor zal de Hordenhal worden gesloopt.