• www.genietenvaneten.nl
  • www.genietenvaneten.nl
  • www.genietenvaneten.nl
  • www.genietenvaneten.nl
  • www.genietenvaneten.nl

Houd je van lekker eten en ben je single?

WIJK BIJ DUURSTEDE Al drie jaar nodigt Monique Rikkers maandelijks mensen uit om bij haar te komen eten. Niet zo maar een warme hap, maar een uitgebreide dis rondom een bepaald thema. Bijvoorbeeld lente, Spaanse tapas of Italiaanse zon. Een bont gezelschap van gemiddeld zo'n tien deelnemers en van wisselende samenstelling, schuift dan aan haar eettafel aan.

Ontmoetingen Monique legt haar ziel en zaligheid in de gerechten die ze maakt. Vers en alles zelfbereid. Maar het zijn niet zozeer de feestelijke gerechten die haar thuisrestaurantje 'Genieten van Eten' tot een succes maken. Nee. Het zijn de onverwachte ontmoetingen tussen mensen die elkaar vaak van te voren niet kenden. Eten als bindmiddel. Als vliegwiel voor sociale contacten en aanjager van een goed gesprek. ´Het met elkaar aan tafel zitten en samen genieten van lekker eten is daarmee het hoofddoel van de avond', vertelt Monique. 'Het is elke keer weer een verrassing hoe een avond verloopt. De ene avond passeren luchtige onderwerpen de revue, een andere avond komen persoonlijke thema's op tafel.

Alleenstaand Dat bracht Monique op de gedachte een speciale groep mensen aan te spreken, namelijk singles. 'Ik ben zelf alleenstaand en weet hoe lastig het soms is'. Samen een leuke avond hebben, ziet Monique als het primaire doel. 'Maar als er echte stelletjes uit voortkomen, is dat leuk meegenomen!´ 

Huiskamer-single-diner Twee try-outs gingen vooraf. En de mening van de gasten was unaniem: wow! Wat een aantrekkelijke manier om nieuwe, interessante mensen te ontmoeten. Laagdrempelig, verrassend en supergezellig! In een ongedwongen, huiselijke sfeer contacten leggen en ondertussen genieten van eerlijk eten. Er waren zelfs gasten die spontaan hun huis hiervoor beschikbaar wilden stellen... Dus is er vanaf eind mei een hele reeks huiskamer-single-diners. Om te beginnen in Kaatsheuvel en op 22 juni de eerste op locatie: in Wijk bij Duurstede!

Het concept Vanaf een uurtje of 5 worden de gasten ontvangen met een drankje, want drank is inbegrepen. Er staat wat lekkers op de tafels en hapjes worden rondgebracht. Daarna volgt een voor-, hoofd- en nagerecht. Bij het afsluitende rondje koffie en/of thee mag iets zoets natuurlijk niet ontbreken. Deze compleet verzorgde avond duurt tot een uurtje of 11.

Verschillende groepen Omdat Monique zelf 57 jaar is, trok dat in eerste instantie dezelfde leeftijdsgroep aan van 40+. Inmiddels zijn er ook diners voor 25+, of voor mannen die op mannen vallen, vrouwen die op vrouwen vallen en op andere locaties.

Aanmelden Wanneer je interesse hebt, kun je informatie aanvragen via de website genietenvaneten.nl Je kunt je via het contactformulier ook direct aanmelden voor deze leuke avond. Misschien heb jij wel vrienden, vriendinnen, collega's, zwagers, (schoon)zussen, broers, of gewoon de buurman of buurvrouw die ook zin heeft in een super gezellige avond? Vraag ze mee of wijs ze op deze mogelijkheid! Tot snel!

Kijk op www.genietenvaneten.nl Meedoen kost € 39,95.