Het Cultuur Café kijk naar de toekomst

WIJK BIJ DUURSTEDE Na een succesvolle vernieuwde editie in Kasteel Duurstede afgelopen december, zal dit voorjaar opnieuw een Cultuur Café plaatsvinden. Op woensdag 30 maart zijn alle culturele geïnteresseerden en belangstellenden welkom in het Wijks Atelier. Onder de titel 'Verbeeld de toekomst' zullen in creatieve sessies ideeën uitgewisseld worden over de toekomst van kunst, cultuur en natuurlijk Wijk bij Duurstede.

Met steeds een wisselende locatie is het Cultuur Café een plek waar culturele partners en geïnteresseerden elkaar ontmoeten. Het doel van het café is het uitwisselen van kennis, het delen van ideeën, netwerken en natuurlijk het hebben van een mooie en gezellige avond.

Onder het thema 'Luchtkastelen' werd in december gekeken naar positieve kansen en mogelijkheden voor cultuur in Wijk. Ditmaal zal de blik verder gericht zijn op de toekomst en met behulp van verschillende invalshoeken en vraagstellingen op creatieve manier naar culturele perspectieven worden gekeken. Het Cultuur Café vindt plaats op woensdag 30 maart bij het Wijks Atelier (Feuniksgebouw, Walplantsoen 14). Inloop is vanaf 19:30, start om 20:00. Alle geïnteresseerden zijn welkom. De inloop is vrij en de toegang is gratis, maar graag van tevoren aanmelden via cultuurcoachwbd@rbzout.nl