• Harmonie Concordia

    Ankie Meutgeert

Harmonie Concordia en Rabobank Clubaktie

WIJK BIJ DUURSTEDE Harmonie Concordia zet zich in de maand oktober flink in om de kas van de vereniging te vullen. En daar kunt u bij helpen! Voor het eerst doet Concordia dit jaar mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

U kunt als lid van de Rabobank Rijn en Heuvelrug vanaf 1 oktober uw stem uitbrengen op de clubs die zij een warm hart toedragen. En dat is uw mooie muziekvereniging natuurlijk meer dan waard. Uw stem is geld waard! Hoe meer stemmen er op een vereniging uitgebracht worden, hoe meer geld deze krijgt. Hierbij kan nu dus ook op Harmonie Concordia gestemd worden. Concordia doet een dringend beroep op u om uw stem uit te brengen op deze mooie vereniging en zo een steentje bij te dragen aan de gezelligheid in de stad.

Verder gaan de leden van Concordia een brief huis-aan-huis versrpeiden, op zoek naar donateurs die de vereniging financieel een steuntje in de rug willen geven. Deze twee initiatieven kunnen er voor zorgen dat Concordia ook de komende jaren zo actief kan blijven als al 118 jaar het geval is. Alvast dank voor uw stem en steun!