Harmonica's spelen voor het Droomhuis

WIJK BIJ DUURSTEDE Op zondagmiddag 17 april is er van 15.00 tot 18.00 uur een leuke muzikale harmonicamiddag. Deze wordt gehouden in Muziektheater Van Ginkel in de Rijnstraat. Aanwezig zijn de deelnemers die mondharmonica-lessen volgen bij Hans (homesick) de Vries.

ONDERSTEUNING Het doel is een gezellige middag met elkaar waarin individueel en in groepsvorm Blues, maar ook andere songs ten gehore worden gebracht. Muzikale ondersteuning is er van ervaren muzikanten van de band 'The Caverns'. De deelnemers kunnen daardoor ook eens band- en podiumervaring opdoen. Natuurlijk is Hans de Vries ook aanwezig om het beste uit de deelnemers te halen. Nieuwsgierig? Kom even kijken. Neem uw mondharmonica mee die ligt te verstoffen in de la en laat uw kunsten horen. U krijgt nu de kans.

OPBRENGST De deelnemers hebben besloten dat de opbrengst van deze muzikale middag naar het Droomhuis gaat. Een woonvorm voor mensen met een beperking. Er zal dan ook een 'glazen Droomhuisje' staan waarin donaties van harte welkom zijn. De entree is vrij omdat Tom van Ginkel dit leuke en mooie initiatief een warm hart toedraagt. Zin in een gezellige middag met een muzikaal tintje en waarbij u het Droomhuis steunt? U bent welkom.