• Jumbo en Mitra op De Heul gaan zaterdag weer open

Grootse heropening winkelcentrum De Heul

WIJK BIJ DUURSTEDE Op zaterdag 17 februari kan winkelcentrum De Heul weer volledig open. Na de plofkraak, drie weken geleden, leek het er op dat dit een lange tijd zou duren maar er is met man en macht gewerkt. Een hele nieuwe Jumbo en vernieuwde Mitra zullen zaterdag om 10.00 uur hun deuren openen.

Bea Kokje, voorzitter van de winkeliersvereniging De Heul, is er erg blij mee. "We hebben de afgelopen weken nogal wat omzetverlies geleden. Het is ontzettend fijn dat Jumbo en Mitra nu weer open kunnen. Theo van Beek van Jumbo heeft zich er voor ingezet om een mooie nieuwe Jumbo neer te zetten. Dit is belangrijk voor het voortbestaan van de winkels op het winkelcentrum voor de komende jaren. We gaan dit natuurlijk uitgebreid vieren met een echt Wijks feestje. Er zijn ballonnenbogen en er staat deze dag een oliebollenkraam."

MUZIEK Maar is er nog veel meer. Muziekvereniging Concordia zal om 10.00 uur de feestelijke opening opluisteren. Om 11.00 uur zal het Wijkse Shantykoor Tussen Rijn en Lek een optreden verzorgen. Om 13.00 uur zal onze Wijkse Theo Mezz optreden. Bea Kokje: "Wij zijn hier heel blij mee. De muzikanten en zangers waren direct bereid om bij te dragen aan de opening. Het Shantykoor benaderde ons zelf en wilde graag hieraan meewerken. Hartverwarmend, deze reacties." Het belooft een fantastisch feest te worden en de winkeliersvereniging hoopt dan ook dat veel mensen De Heul weer weten te vinden.

VOLOP AANBIEDINGEN Kokje benadrukt dat het zeker de moeite waard is om deze dag naar De Heul te komen. Naast alle feestelijkheden zijn er giga veel aanbiedingen bij de verschillende winkels. Kom allen naar dit grote feest!