• Harmonie Concordia

    Concordia

Doe mee met Concordia

WIJK BIJ DUURSTEDE Binnen de gemeente zijn er volop mogelijkheden om je hobby als blazer of slagwerker uit te oefenen. Of je nu beginner bent of al gevorderd muzikant. Harmonie Concordia heeft een eigentijds orkest en slagwerkgroep, die kwalitatief ook nog eens sterk groeiend is, in huis. Hier liggen volop mogelijkheden om een leuke hobby te ontwikkelen. En deze mogelijkheden zijn er voor alle leeftijdsgroepen. Zelfs vanaf een jaar of 10 ben je welkom en kan de opleiding worden gestart.

WAAROM DEZE OPROEPGezien de omvang van de gemeente, denkt Concordia dat er een groep mensen is die graag een instrument wil bespelen, maar een duwtje nodig heeft om die stap te maken. En daarom spreekt Concordia jullie nu aan en nodigt jullie uit om een repetitie bij te wonen en de mogelijkheden samen te bespreken. Wat is er nu mooier dan met een gezellige groep mensen samen muziek te maken. En wees niet bang om deze stap te zetten. Met goede begeleiding kunnen jouw mogelijkheden worden onderzocht en zal Concordia je ondersteunen. Hoe groter de groep spelende is, des te mooier kunnen de te spelen partijen worden opgebouwd. En daarmee wordt het plezier van de muzikanten vergroot.

MOOI MOMENT De vakantieperiode is nu bijna afgelopen en Harmonie Concordia gaat weer starten met het instuderen van mooie stukken voor het komende jaar. Om deze tijdens de optredens  te spelen. Daarom is dit een fantastisch moment om je bij deze mooie vereniging aan te sluiten.

INFORMATIE Voor meer informatie kun je contact opnemen met één van de bestuursleden. Telefoonnummers, maar ook verdere informatie kun je vinden op de website www.harmonie-concordia.nl Je kunt ook direct contact opnemen met Henk van Slooten, telefoon 06 53328589. Samen met hen kun je dan de voor jou passende mogelijkheden bespreken. Ben je al gevorderd muzikant of beginner, voor iedereen zijn er mogelijkheden, ook voor muzieklessen.