De avond4daagse komt er aan

WIJK BIJ DUURSTEDE / COTHEN / LANGBROEK - Nog een paar weekjes en de 11e 3kernenavond4daagse gaat van start. Wandelen is een gezonde manier van bewegen.

Iedereen kan weer gezellig met vrienden en vriendinnen, klasgenootjes, broers en zussen, vaders en moeders, opa's en oma's vier avonden lang genieten van het lopen in onze mooie omgeving. Ook dit jaar zet men nieuwe routes uit door nog meer boomgaarden.

De 3kernenavond4daagse is van 9 tot en met 12 juni, met keuze uit de afstanden 5 en 10 km.

Startlocaties (elke avond een andere locatie): Dinsdag Voetbalveld SVF Cothen; Woensdag Voetbalveld SVL Langbroek; Donderdag Voetbalveld CDW Wijk bij Duurstede; Vrijdag Voetbalveld SVF Cothen.

De 5 km start tussen 18.30-18.45 uur en de 10 km start tussen 18.00 en 18.30 uur.

Voorinschrijvingen 2 juni

Op dinsdagavond 2 juni tussen 19.00 - 20.00 uur, is de voorinschrijving op twee locaties:

- Voetbalkantine SVF, Overrijnseveld 5, Cothen.

- Basisschool Het Palet, Zigzagoven 86, Wijk bij Duurstede.

Inschrijven kan individueel of als groep. Het inschrijfgeld is 3,50 euro voor vier avonden mét herinnering. Vier avonden zonder herinnering kost 2,00 euro. Voor één avond is het inschrijfgeld 2,00 euro.

Defilé

De 3kernenavond4daagse wordt vrijdag afgesloten met het defilé. Dit jaar start het defilé op de Graaf van Lynden van Sandenburgweg (ongeveer tegenover het benzinestation). De fanfare Excelsior vangt daar de deelnemers op. Als alle lopers zijn verzameld, begint het defilé. We lopen via: Langbroekerweg, Dorpsstraat, Willem Alexanderweg, Margietstraat en naar het Cob Balkplein. Alle niet-wandelaars worden uitgenodigd om langs deze route de wandelaars

te feliciteren met hun geweldige prestatie!

Wedstrijd

Aan elke groep wordt gevraagd een eigen spandoek te maken. Voor het leukste spandoek hebben wij een prijs. Elke school mag meerdere spandoeken maken. Het maximum is gelijk aan het aantal groepen dat voor een school wordt ingeschreven. Bezoek de website www.3kernenavond4daagse.nl voor een vooruitblik op de routes.