De avond4daagse komt er aan

WIJK BIJ DUURSTEDE Nog even en de 13e 3kernenavond4daagse gaat van start. De 3kernenavond4daagse is van 6 tot en met 9 juni, met keuze uit de afstanden 5 en 10 km.

Iedereen is uitgenodigd om weer gezellig met vrienden en vriendinnen, klasgenootjes, broers en zussen, vaders en moeders, opa's en oma's vier avonden lang te genieten van het lopen in onze mooie omgeving. Ook dit jaar worden nieuwe routes uitgezet door nog meer boomgaarden. De verwachting is ruim 1.400 deelnemers te verwelkomen.

STARTLOCATIES Dinsdag 6 juni bij het voetbalveld van SVF Cothen, woensdag 7 juni bij het Dorpshuis Langbroek; donderdag 8 juni bij het voetbalveld van CDW Wijk bij Duurstede en vrijdag 9 juni bij het voetbalveld van SVF Cothen. Di jaar kunt u de routes ook vinden op de website: http://www.3kernenavond4daagse.nl/

STARTTIJDEN 05 km start tussen 18.30 en 18.45 uur / vrijdag 18.45 uur; 10 km start tussen 18.00 en- 18.30 uur / vrijdag 18.15 uur. De voorinschrijving is op dinsdagavond 30 mei tussen 19.00 en 20.00 uur op twee locaties:

Voetbalkantine SVF, Overrijnseveld 5, Cothen en Basisschool Het Palet, Zigzagoven 86, Wijk bij Duurstede. Het inschrijven kan individueel of als groep. Vier avonden met medaille € 4,00, vier avonden met vaantje € 2,50, vier avonden zonder herinnering € 2,00, begeleiding € 2,00. Het kan zijn dat scholen een klein bedrag erbij vragen voor de versnaperingen onderweg.

DEFILÉ Op de laatste avond wordt de avond4daagse afgesloten met het defilé in Cothen. Het defilé start op de Graaf van Lynden van Sandenburgweg (ongeveer tegenover het benzinestation). De lopers worden opgevangen door muziekkorpsen. Als alle lopers zijn verzameld, begint het defilé. Looproute: Langbroekerweg, Dorpsstraat, Willem Alexanderweg, Margietstraat naar het Cob Balkplein. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om langs deze route de wandelaars te feliciteren met hun geweldige prestatie!

WEDSTRIJD Dit jaar is aan de 3kernenavond4daagse een wedstrijd gekoppeld: 'Wie heeft de gekste haren?' Dit kan van alles zijn: eigen haar, pruik, papier, noem maar op! Voor de gekste haren is er uiteraard een prijs.