• V.l.n.r.: Thom van Hemert, burgemeester Tjapko Poppens, Emiel Nortier, Nolan Meinders, Levi van Wijnbergen en Jolien van Vliet, bestuurslid Levitas

    Levitas

Burgemeester Poppens huldigt NK-winnaars tijdens springwedstrijd Levitas

WIJK BIJ DUURSTEDE Afgelopen zaterdag 30 juni organiseerde Levitas voor al zijn leden en buurtverenigingen een springwedstrijd. Maar liefst 320 deelnemers kwamen deze dag (verdeeld over 4 wedstrijdrondes) in actie.

HOOGTEPUNT Tussen wedstrijdrondes drie en vier werden Thom van Hemert, Nolan Meinders, Levi van Wijnbergen en Emiel Nortier in het zonnetje gezet. Burgemeester Tjapko Poppens kwam speciaal naar de wedstrijd om deze jongens te huldigen. Zij werden in Hoofddorp en Leek in hun eigen divisie Nederlands kampioen. Thom van Hemert behaalde goud op rek, Nolan Meinders op vloer, Levi van Wijnbergen in de meerkamp en ook Emiel Nortier behaalde goud in de meerkamp. Tjapko Poppens riep de Nederlands kampioenen één voor één naar voren, hield een speech waarna hij het certificaat van waardering uitreikte.

ZESTIG WINNAARS Ondanks de hoge temperatuur buiten was de sporthal van de Mariënhoeve koel genoeg om fijn in te sporten en mooie prestaties neer te zetten. Alle deelnemers werden op de onderdelen vloer, toestelspringen, airtumbling en trampoline beoordeeld. Zestig deelnemers vielen in de prijzen. Iedereen van harte gefeliciteerd met jullie mooie prestatie.

BENOEMING VOORZITTER In de pauze werd de Algemene Ledenvergadering gehouden waarbij Marieke Koken benoemd is tot voorzitter van Levitas Gym en Dance en de leden met elkaar spraken over de binding en betrokkenheid binnen de vereniging.

Al met al een prachtige dag met alleen maar mooie momenten!