• Prins Dijkie, Prinses Milly, Adjudant Peter en Angelique

    Kaieschaiters

Boerenbal bij De Kaieschaiters

WIJK BIJ DUURSTEDE Zaterdag 16 februari, vanaf 21.00 uur, openen de deuren van Residentie Calypso. De Kaieschaiters vieren dan het Boerenbal. Het feestje dat twee weken voor het grote weekend iedereen in de juiste stemming krijgt. Het Boerenbal is traditioneel de gezelligste vooravond van de Kaieschaiters. De entree, bij Residentie Calypso op de Markt, is uiteraard gratis.

Aan de vooravond van het grote weekend is de organisatie aardig rond. We gaan beginnen op vrijdagavond 28 februari vanaf 19.30 uur de Jeugd Karnavals Disco. Voor alle jeugd gratis entree en DJ Sander die de juiste muziek gaat draaien voor dit feestje. Uiteraard rook en alcohol vrij en aangepaste consumptie prijzen. Een leuke verassing voor allemaal en dus alle ingrediënten voor een leuke avond. De eindtijd van de Jeugd Karnavals Disco is 21.30 uur.

Op zaterdag is het tijd voor de Waikse Optog. Start vanaf de Geerweg om 11 over half 1 en via de Geer, en de Heul naar Burgemeester Poppens. Die zal aan de Zandweg de sleutel overdragen aan Prins Dijkie den Eerste. Dijkie heeft het vanaf dat moment voor het zeggen en het zal vooral feest zijn wat hij gaat houden.

In de Leutbunker op Marienhoeve komt een keur aan artiesten voorbij. Zo krijgen we Theo Mezz, Helemaal Hollands, One Two Trio, Wipneus en Pim, Band zonder Banaan en Pater Moeskroen. De kaarten voor de zaterdag en de maandag zijn al online te koop via www.kaieschaiters.nl en bij het bekende voorverkoopadres, de VVV op de markt.

Meer info over het hele programma van de Kaieschaiters is uiteraard te vinden op Kaieschaiters.nl Doe ook mee aan de fantastische optocht of kom eens langs op een van onze feestjes in de Leutbunker. Maar uiteraard eerst zaterdag 16 Februari bij Residentie Calypso op de Markt. DJ Sander en een speciaal optreden van Theo Mezz gaan Waik bij Duurstede al in de stemming brengen.

Tot zaterdag! 3x Alaaf KV de Kaieschaiters